Agenda

GemeenschappelijkWonenDag 2024

LVGO organiseert elk jaar door Heel nederland een GemeenschappelijkWonenDag, wonen in een woongemeenschap kent goed nabuurschap en zorg voor elkaar.
za 18 mei 2024 om 12:43 Stevensbeek

Woongemeenschap de Binnentuin houdt open dag op de GemeenschappelijkWonenDag op 18 mei 2024 van 13.00 tot 16.00 uur.


In het hele land openen woongemeenschappen hun deuren voor publiek. Ook bij woongemeenschap de Binnentuin, Het Brevier 1, Stevensbeek is iedereen van harte welkom. Gemeenschappelijk wonen voegt iets toe voor de bewoners en kan ook veel betekenen voor de samenleving.

Nog niet eerder was de belangstelling voor gemeenschappelijk wonen zo groot. Daarom vindt de Binnentuin het fijn om je te laten zien waarom wij hier zo graag wonen.

Bezoekers die geïnteresseerd zijn in de Binnentuin, kunnen Vriend van de Binnentuin worden. Misschien wil je ‘ns weten hoe wonen in een gemeenschap is. Heb je belangstelling om in de toekomst bij ons te komen wonen? Wij nodigen je graag uit voor een nadere kennismaking.

Tijdens de open dag kun je een Power Point presentatie zien, er zijn rondleidingen met bezichtiging van een woning. Onder het genot van ’n drankje en ’n hapje kun je de sfeer proeven.


In juli 2022 werden de woningen voor de Binnentuin opgeleverd.

Met sociale huurappartementen, vrije sector huurwoningen en koopwoningen onder één dak is de Binnentuin uniek in Nederland.

Ontwikkelaar Theo van der Maazen van Reuvers Duurzame Ontwikkeling uit Oss heeft in samenwerking met de Binnentuin dit project binnen 4 jaar gerealiseerd.


Als je interesse hebt in wonen in de Binnentuin, dan kun je op www.binnentuin-hoflindebeek.nl uitgebreide informatie lezen en zien.

Ook bij woongemeenschap Voormekaar in Boxmeer en bij het Kloosterhuis in Sambeek ben je op 18 mei van harte welkom.

Tags Actief Rondleiding Evenement
Skyline